Ideiglenes felvételi jegyzék a nyolcosztályos gimnáziumba

FELVÉTELI HÍREK NEGYEDIK  OSZTÁLYOSOKNAK

 

            A felvételi eljárás során 100 pontot lehetett szerezni az előzetes írásbeli vizsgán, 20 pontot lehetett elérni a félévi érdemjegyekből, továbbá 30 pontot a szóbeli meghallgatáson. Az elérhető maximális pontszám így 150 volt.

            A jelentkezőnek lehetősége van arra, hogy módosító Tanulói adatlap kitöltésével - az iskolánkkal való előzetes egyeztetés után - megjelölje az eddig meg nem jelölt másik tagozatot is. Ez a módosító adatlap és a kitöltési útmutató március 21 és 23 között elérhető az Oktatási Hivatal honlapján:

https://kifir2.kir.hu/JellapKitolto/egyeni

Fontos, hogy a bejelentkezést azzal a módszerrel kell elvégezni, amellyel az eredeti jelentkezést is végezték (pl. Ügyfélkapuval, vagy anélkül) 

A kitöltött és kinyomtatott kapot március 23-ig kell postára adni az Oktatási Hivatal címére.

            A Felvételi Központtól április 22-én kapjuk meg a felvett diákok végleges listáját, április 29-ig postán mindenkit értesítünk. Addig új információ nem érkezik hozzánk, így a mostaninál többet nem tudunk mondani. 

 

            Az ideiglenes felvételi jegyzéken a sorrend, a felvételiző által a jelentkezési lapon megadott jeligéje (ennek hiányában az oktatási azonosítója) és az elért összpontszáma szerepel. Azonos pontszám esetén elsősorban a szóbeli meghallgatáson nyújtott teljesítmény alapján rangsoroltuk a jelentkezőket, ha ez is megegyezett, akkor az írásbeli összpontszámot vettük figyelembe.

 

IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉKEK:

 

Pályázatok