Beiratkozás - 2022

Kedves Szülők!

A KRÉTA-rendszerben néhány éve lehetővé vált a középiskolai beiratkozáshoz kapcsolódó e-ügyintézés folyamata. Idén 2022. június 15-től lesz lehetőségük a szülőknek arra, hogy gyermekeik adatait beküldjék a középiskolába a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével. 2022. június 20-án 24 óráig küldhetik be a szülők előzetesen, online módon a gyermek adatait iskolánkba. A lentebb található pdf-dokumentumban minden, ehhez kapcsolódód információt megtalálnak.

EZ AZONBAN NEM KÖTELEZŐ, A BEIRATKOZÁSKOR IS MINDEN KITÖLTHETŐ, ELINTÉZHETŐ.

A beiratkozásra hozni kell az általános iskolai bizonyítványt, illetve aki meg tudja csináltatni az okmányirodában a NEK (Nemzeti Egységes Kártyarendszer)-azonosítót tartalmazó adatlapot, hozza azt is! Ha ez utóbbi nem lesz meg, a nyár folyamán pótolható, iskolánkba bármilyen úton eljuttatható.

A beiratkozáskor a leendő 5. osztályosokkal kapcsolatban nyilatkozni kell az etika/hit- és erkölcstan oktatásáról, kérjük, fontolják meg előre a választást.

Kérjük, hogy a leendő 5. osztályosok és szüleik készüljenek arra, hogy a beiratkozáskor a könyvtárban megkapják a jövő évi tankönyveket is.

A BEIRATKOZÁS IDEJE 2022. JÚNIUS 22. (SZERDA) 8:00 – 12:00

Pályázatok